nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Pizza Niçoise
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Pizza Niçoise
Her stekes pizzabunnen først og en salat legges oppå. Dekorativt og godt.
Bruk ferdig pizzadeig (rund, italiensk type) eller lag din egen; Pizza grunndeig (bruk 1/2 porsjon grunndeig).
DETTE TRENGER DU
PERSONERSalat
2stk
Egg(hardkokte)
8stk
Ansjos(filet)
4stk
Artisjokk(hermetiske)
1boks(er)
0.5stk
Paprika(i skiver)
1stk
Squash (Zucchini)(i skiver)
10stk
Bondebønner (Hestebønne)(kokte)
1stk
Rødløk(finsnittet)
2ss
2ss
0.5ts
0.5ts
8stk
SLIK GJØR DU
Trill pizzadeigen ut på stekeplate med bakepapir under eller lag grunndeigen som beskrevet.
Pensle pizzadeigen med smøret. Stek bunnen i forvarmet ovn ved 250° i cirka 8-10 minutter. Ta den ut og avkjøl.
Bland egg, ansjos og alle de oppdelte grønnsakene i en bolle. Smak til med salt, pepper, sitron og olivenolje.
Fordel salaten over den lune pizzaen med oliven på toppen.