Pizza Niçoise Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Pizza Niçoise

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Pizza Niçoise

Pizza Niçoise er en spennende og dekorativ vri på pizza. Her stekes pizzabunnen først og en salat av egg, ansjos, artisjokk og squash legges oppå. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk

Oppskrift

Vurdering

Her stekes pizzabunnen først og en salat legges oppå. Dekorativt og godt. Bruk ferdig pizzadeig (rund, italiensk type) eller lag din egen; Pizza grunndeig (bruk 1/2 porsjon grunndeig).   

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2ss
Smør(smeltet)

Salat

2stk
Egg(hardkokte)
8stk
Ansjos(filet)
4stk
Artisjokk(hermetiske)
1boks(er)
0.5stk
Paprika(i skiver)
1stk
1stk
Rødløk(finsnittet)
0.5ts
8stk

SLIK GJØR DU

  1. Trill pizzadeigen ut på stekeplate med bakepapir under eller lag grunndeigen som beskrevet.

  2. Pensle pizzadeigen med smøret. Stek bunnen i forvarmet ovn ved 250° i cirka 8-10 minutter. Ta den ut og avkjøl.

  3. Bland egg, ansjos og alle de oppdelte grønnsakene i en bolle. Smak til med salt, pepper, sitron og olivenolje.

  4. Fordel salaten over den lune pizzaen med oliven på toppen.

Pizza Niçoise er en spennende og dekorativ vri på pizza. Her stekes pizzabunnen først og en salat av egg, ansjos, artisjokk og squash legges oppå. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN