nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Reinsdyrcarpaccio med snøfriskkrem og skogsbær
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Reinsdyrcarpaccio med snøfriskkrem og skogsbær
Halvtin reinsdyrfileten og server den som delikate, tynne skiver sammen med en snøfriskkrem med urter.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pakk reinsdyrfileten i plastfolie og legg den i fryseren til den er halvt frosset. Da er det lettere å skjære tynne skiver.
Ta den ut og skjær i tynne skiver enten på en påleggsmaskin eller med en skarp kniv. Legg skivene utover på tallerkenene.
Bland sammen sitronsaft og olje. Drypp det over kjøttet og dryss på salt og pepper.
Bland snøfrisk med crème fraîche og hakkede urter. Smak til. Legg en liten klatt snøfrisk på kjøttet og pynt med salat, sopp og skogsbær. Server med toast.