Reinsdyrcarpaccio med snøfriskkrem og skogsbær Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Reinsdyrcarpaccio med snøfriskkrem og skogsbær

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Reinsdyrcarpaccio med snøfriskkrem og skogsbær

Reinsdyrcarpaccio er en flott forrett. Server med snøfriskkrem, smørstekte kantareller og skogsbær. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.6 (9 stemmer)
Halvtin reinsdyrfileten og server den som delikate, tynne skiver sammen med en snøfriskkrem med urter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

1pakke(r)
10stk
Kantarell(smørstekte)
50g
Blåbær(og andre skogsbær)
400g
1klype(r)
1klype(r)

Snøfriskkrem

1pakke(r)
Snøfrisk (med einebær)
2ss
Timian(velg ønsket urter)

SLIK GJØR DU

  1. Pakk reinsdyrfileten i plastfolie og legg den i fryseren til den er halvt frosset. Da er det lettere å skjære tynne skiver.

  2. Ta den ut og skjær i tynne skiver enten på en påleggsmaskin eller med en skarp kniv. Legg skivene utover på tallerkenene.

  3. Bland sammen sitronsaft og olje. Drypp det over kjøttet og dryss på salt og pepper.

  4. Bland snøfrisk med crème fraîche og hakkede urter. Smak til. Legg en liten klatt snøfrisk på kjøttet og pynt med salat, sopp og skogsbær. Server med toast.

Reinsdyrcarpaccio er en flott forrett. Server med snøfriskkrem, smørstekte kantareller og skogsbær. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.6 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN