Steinbit med soya og chili Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Steinbit med soya og chili

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Steinbit med soya og chili

Deilig fisk som du kan servere på utallige vis. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.3 (7 stemmer)
Når du woker fisk, må du være varsom, den faller lett fra hverandre og trenger kort tid i panna. Det beste er å lage sausen først og la fiskestykkene trekke i sausen noen minutter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
800g
Steinbit(filet uten skinn og ben)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær steinbit i serveringsstykker. Drypp over sitronsaft og la dem ligge kjølig 10 minutter. Skjær vårløk i skiver på tvers og chili i ringer, og damp lett i litt vann.

  2. Saus: Finhakk hvitløk og chili, og riv ingefær. Ha hvitløk, chili og ingefær i en kasserolle sammen med de andre ingrediensene til sausen og kok opp. Smak til med honning og sitron, og litt salt om nødvendig.

  3. Legg fiskestykkene i sausen og la dem trekke i sausen til de er kokt, rundt åtte minutter.

  4. Server steinbit med saus, vårløk, chili, ris og noen sitronskiver.

Deilig fisk som du kan servere på utallige vis. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.3 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN