Sunn tacosalat
Sunn tacosalat
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok pastaskruene i lettsaltet vann til de er kokte, al dente. Skyll dem i kaldt vann. Ha dem i bollen og ha på litt olje. Bland godt!
Rens og kutt opp grønnsakene. Bruker du en mandolin, så får du gulrotskivene ekstra tynne og kan lage finstrimlet paprika. Dette liker barn.
Varm opp smøret i en stekepanne. Stek hvitløk og løk til den er blank. Ha i karbonadedeig og brun den. Hell over tacokrydderet og juicen fra ananasboken.
Bland godt og stek videre et par minutter. Bland kjøttet sammen med pastaskruene. Ha i mais, gulrøtter, paprika og ananas. Bland godt!
Server maten med friske salatblader ved siden av så kan barna forsyne seg eget ønske.
Tips: Gulrøtter og paprika kan godt koke med et par minutter på slutten av koketiden på pastaen om du vil ha dem litt mørere.