nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Syltet gresskar
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Syltet gresskar
På bare 40 minutter har du syltet gresskar ferdig. Dette er en enkel måte å utnytte halloween-gresskaret på. Syltet gresskar på glass er både pent å se på, og smaker syrlig og deilig.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Jan Robin Ektvedt
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (11 stemmer)
Å sylte gresskar er en enkel måte å utnytte halloween-gresskaret på, mener Dagblad-kokk Jan Robin Ektvedt. Syltet gresskar på glass er både pent å se på, og smaker syrlig og deilig.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Ha alt i en romslig kjele, og kok opp. Legg på et lokk av bakepapir, og la det stå og småputre i rundt 30 minutter til gresskaret er mørt og fint.
Slå alt over på et stort og skinnende rent glass, og sett på lokk. Avkjøl i romtemperatur, og oppbevar kjølig.
På bare 40 minutter har du syltet gresskar ferdig. Dette er en enkel måte å utnytte halloween-gresskaret på. Syltet gresskar på glass er både pent å se på, og smaker syrlig og deilig.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Jan Robin Ektvedt
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (11 stemmer)