Syltet gresskar
Syltet gresskar Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Syltet gresskar

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Syltet gresskar

På bare 40 minutter har du syltet gresskar ferdig. Dette er en enkel måte å utnytte halloween-gresskaret på. Syltet gresskar på glass er både pent å se på, og smaker syrlig og deilig. 

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (4 stemmer)
Å sylte gresskar er en enkel måte å utnytte halloween-gresskaret på, mener Dagblad-kokk Jan Robin Ektvedt. Syltet gresskar på glass er både pent å se på, og smaker syrlig og deilig.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1kg
Gresskar(i terninger)
6dl
1stk
2pose(r)
Ingefær((to tomler))
2skiver
2skiver

SLIK GJØR DU

  1. Ha alt i en romslig kjele, og kok opp. Legg på et lokk av bakepapir, og la det stå og småputre i rundt 30 minutter til gresskaret er mørt og fint. 

  2. Slå alt over på et stort og skinnende rent glass, og sett på lokk. Avkjøl i romtemperatur, og oppbevar kjølig. 

På bare 40 minutter har du syltet gresskar ferdig. Dette er en enkel måte å utnytte halloween-gresskaret på. Syltet gresskar på glass er både pent å se på, og smaker syrlig og deilig. 

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN