Tartar av hjort Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Tartar av hjort

nivå
Lett
totalt
20min

Tartar av hjort

Hjortetartar, med steinsoppmajones og multer Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (36 stemmer)
Føler du deg trygg på at kjøttet er tipptopp, så kan jeg ikke anbefale deg noe bedre enn å teste tartar. Jeg har en uten eggeplomme her, men det slå deg gjerne løs!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
75g
Hjort(renskåret)
10stk
1beger
Steinsopp(tørket)
4stk
2stk
1bunt
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Hakk kjøttet fint. Vend inn salt pepper og la det ligge, eventuelt over natten. Legg (gjerne i en ring) på tallerken og strø over finhakket sjalottløk, noen multer og frisk dill. Knus steinsopp til pulver og bland med majonesen. Legg på tallerken og server.

Hjortetartar, med steinsoppmajones og multer Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (36 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN