Teriyakikylling med tomatcouscous
Teriyakikylling med tomatcouscous Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Teriyakikylling med tomatcouscous

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Teriyakikylling med tomatcouscous

Olivenolje gjør salaten saftig! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Kyllingens søte teriyakimarinade smaker godt sammen med tomater og mozzarella. Teriyakisaus kjøpes ferdig på flaske.  

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225˚. Vask og tørk kyllingen godt. Pensle dem med teriyakisaus og legg dem i en ildfast form. Strø på salt og pepper. Stek i ca. 30 minutter.

  2. Kok couscous etter anvisning på pakken. Smuldre gjerne i en kyllingbuljongterning.

  3. Del tomatene i mindre biter, dra mozzarella i biter. Bland alt med den kokte couscousen og bland i olivenolje. Smak til med salt og pepper.

  4. Pynt gjerne kyllingen med strimlet vårløk og server med couscousen.

Olivenolje gjør salaten saftig! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN