Torsk i ovn med ostelokk Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min

Torsk i ovn med ostelokk

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min

Torsk i ovn med ostelokk

Deilig torsk ovnsbakt med spinat og masse deilige urter, dekket av et ostelokk Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.1 (3 stemmer)
Moderne stekeovner blir fort varme, så det er ikke noe problem å lage raske ovnsretter. Sett ovnen på før du begynner å lage maten, så er den klar når retten skal settes inn formen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Torsk(uten skinn og ben)
300g
1.5ts

SLIK GJØR DU

  1. Skyll spinaten, riv av grove stilker og la den renne godt av. Legg den i bunnen av smurt, ildfast fat. Dryss på salt, pepper og muskat.

  2. Legg fiskefileten på spinaten, dryss med salt og pepper og drypp sitronsaft over. Fordel osten over fisken.

  3. Bak formen midt i ovnen ved 200º i ca. 15 minutter til fisken er gjennomkokt og osten begynner å smelte.

  4. Server fisken med kokte poteter eller brød.

Deilig torsk ovnsbakt med spinat og masse deilige urter, dekket av et ostelokk Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.1 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN