nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min
Torsk med bulgur og lun appelsinsaus
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min
Torsk med bulgur og lun appelsinsaus
Bulgur er kokt på et kvarter og med en frisk salat til har du middag på under en halvtime. Både couscous og ris kan du lage på samme måten som bulguren, se anvisning på pakken.
DETTE TRENGER DU
PERSONER800g
Torsk(filet, uten skinn og bein)
1dl
2ts
1stk
Appelsin(revet skall)
1ss
Solsikkeolje(til steking)
1ts
Timian(hakket)
SLIK GJØR DU
Start med sausen. Bland alt unntatt persillen og varm det forsiktig. Sausen skal ikke koke. Hold den varm, og rør inn persille like før servering.
Kok bulgur i eplesider til den er mør. Smak til med salt og pepper, og rør inn epleterninger like før servering. De skal bare bli varme, ikke myke.
Del fisken i fire jevnstore emner. Bland mel, salt, appelsinskall og timian, og vend fisken i det. Stek fisken i olje på middels varme 3–4 minutter på hver side til den er så vidt gjennomstekt.
Server fisken med bulguren, sausen og en grønn salat.