Torsk med eggesaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Torsk med eggesaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Torsk med eggesaus

Stekt torsk med egg- og dillsaus er en lett hverdagsmiddag som smaker veldig godt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

1.8 (3 stemmer)
Stekt fiskefilet med en lettlaget og fyldig saus er en grei hverdagsrett. Bruk den fisken som passer, gjerne fra frysedisken.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
1klype(r)
1klype(r)
2stk
Egg(hardkokte)
0.5dl
Dill(finhakket)
1ss
Smør(til steking)
3ss
Pepperrot(revet)

SLIK GJØR DU

  1. Strø sukker over torsken og krydre med salt og pepper.

  2. Kok opp fløte og buljong i en kjele i ca. 5 minutter. Jevn gjerne med litt maisenna utrørt i litt kaldt vann. Bland i hakket egg og dill. Krydre med salt og pepper og smak til.

  3. Varm smør i en panne og stek torsken på den ene siden. Legg på lokk og la fisken bli ferdig, ca. 10 minutter.

  4. Server torsken med sausen, revet pepperrot og dill. Grønne bønner og poteter er godt til.

Stekt torsk med egg- og dillsaus er en lett hverdagsmiddag som smaker veldig godt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

1.8 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN