Varm bulgursalat med strimlet svinekjøtt Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Varm bulgursalat med strimlet svinekjøtt

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Varm bulgursalat med strimlet svinekjøtt

SUNT OG RASKT: Prøv denne oppskriften på bulgursalat med svinekjøtt. 

Foto: matprat.no / Studio Dreyer-Hensley

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Har du lyst på noe som er sunt, og samtidig forholdsvis raskt å lage? Da bør du prøve denne gode oppskriften på varm bulgursalat med strimlet svinekjøtt.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Svinekjøtt(renskåret i strimler)
1ts
1stk
Løk (kepaløk)(finhakket)
2fedd
Hvitløk(hakket)
1boks(er)
Tomatpuré(120 gram)
5dl
0.5ts
120g
Spinat(babyspinat)

SLIK GJØR DU

  1. Brun strimler av svinekjøtt i flere omganger i en varm stekepanne med olje, ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper. Sett kjøttet til side, og hold det gjerne varmt.

  2. Fres løk og hvitløk i litt olje. Ha på tomatpuré, og fres det hele til råsmaken i tomatpuréen er borte, ca. 2 minutter. Bland hønsebuljong ut i varmt vann, og hell den utblandet buljong over i pannen. Kok opp

  3. Hell i bulgur og la det trekke til den er ferdig, ca. 10 minutter (sjekk koketiden på pakken). Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sukker.

SUNT OG RASKT: Prøv denne oppskriften på bulgursalat med svinekjøtt. 

Foto: matprat.no / Studio Dreyer-Hensley

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN