Couscoussalat med reker og fetaost Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Couscoussalat med reker og fetaost

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Couscoussalat med reker og fetaost

GRESK SKALLDYRSALAT: Med denne oppskriften kan du virkelig imponere.

Foto: Norges sjømatråd / Synøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Denne oppskriften med reker og fetaost er en ny og spennende måte å tilberede reker på. Imponer venner og kjente med couscoussalat til forrett eller til koldtbord.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
300g
Reker(uten skalll)
3dl
3stk
1stk
Paprika(gul)
1dl
Koriander(frisk)

SLIK GJØR DU

  1. Ha vann og smør i en kasserolle og kok opp. 
    Rør inn couscousen, legg på lokk og ta den vekk fra varmen.
    La stå i ca. 5 minutter.
    Rør couscousen luftig med en gaffel og avkjøl.
  2. Del tomatene i to og fjern kjernene. 
    Skjær tomatkjøttet og paprikaen i terninger.
    Bland sammen reker, couscous, grønnsaker og fetaost.
  3. Riv skallet av sitronen og finhakk hvitløken.
    Pisk sammen olivenolje, eplesidereddik, sitronskall, hvitløk og krydder.
  4. Smak til med salt og vend dressingen inn i salaten.

    Dryss hakket koriander over og server.

GRESK SKALLDYRSALAT: Med denne oppskriften kan du virkelig imponere.

Foto: Norges sjømatråd / Synøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN