nivå
Lett
totalt
20min
Viestad stekte spinat med ingefær og appelsin
nivå
Lett
totalt
20min
Viestad stekte spinat med ingefær og appelsin
SUNT OG FRISKT: Spinat gjør deg sterk som Skipper'n. Med litt appelsin blir det frisk smak.
Foto: Mette Randem
Frisk deilig tilbehør til påskelammet, men like gjerne til kylling eller fisk.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Riv skallet av halve appelsinen. Skyll og tørk spinat.
Varm olje i en stor panne. Stek løk, hvitløk og ingefær på høy varme i 2-3 minutter. Ha i spinat, saften fra appelsinen (bare fint å få med litt fruktkjøtt) og soyasaus og stek på høy varme til spinaten har kollapset – det tar omtrent 3-4 minutter. Krydre med chili eller masse svart pepper.
SUNT OG FRISKT: Spinat gjør deg sterk som Skipper'n. Med litt appelsin blir det frisk smak.
Foto: Mette Randem