nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min
Viestads sardin på toast
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min
Viestads sardin på toast
FRISKT OG VAKKERT: Også hermetikkmat kan bli lekkert med riktig tilbehør.
Foto: Mette RandemDette er en klassiker. I dag kan det virke litt pussig å servere en forrett som består av en loffskive og en bit boksemat, men inntil hele verden ble foodies, var det ansett som helt anstendig. Med en blanding av finhakkede urter, er det friskt og vakkert også.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Vend sardinbitene i eddik. I mellomtiden kan du riste brødet, gjerne litt hardt.
Finhakk urter, hvitløk og sitronskall, bland med olje og sitronsaft.
Ha urteblandingen på toast. Legg sardinen oppå. Krydre med grovt pepper.
FRISKT OG VAKKERT: Også hermetikkmat kan bli lekkert med riktig tilbehør.
Foto: Mette Randem