Viestads sardin på toast
Viestads sardin på toast Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Viestads sardin på toast

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Viestads sardin på toast

FRISKT OG VAKKERT: Også hermetikkmat kan bli lekkert med riktig tilbehør.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Fisk
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (1 stemmer)
Dette er en klassiker. I dag kan det virke litt pussig å servere en forrett som består av en loffskive og en bit boksemat, men inntil hele verden ble foodies, var det ansett som helt anstendig. Med en blanding av finhakkede urter, er det friskt og vakkert også.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4boks(er)
8skiver
Brød(valgfritt brød)
2ss
Koriander(frisk)
1ts
Sitron(revet skall)

SLIK GJØR DU

  1. Vend sardinbitene i eddik. I mellomtiden kan du riste brødet, gjerne litt hardt.

  2. Finhakk urter, hvitløk og sitronskall, bland med olje og sitronsaft.

  3. Ha urteblandingen på toast. Legg sardinen oppå. Krydre med grovt pepper.

FRISKT OG VAKKERT: Også hermetikkmat kan bli lekkert med riktig tilbehør.

Foto: Mette Randem

Inneholder

Fisk
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN