Barbecue-koteletter med maiskolber og fylte tortilla
Barbecue-koteletter med maiskolber og fylte tortilla
SLIK GJØR DU
Lag først barbecuemarinaden.
Rør alle ingrediensene til barbecuemarinaden sammen i en skål. Legg kotelettene i marinaden. Dekk skålen til, og la kjøttet ligge i marinaden i minst 2 timer i kjøleskapet og gjerne natten over.
Skrell maiskolber, og kok dem i lettsaltet vann i ca. 10 minutter.
Rør mykt smør sammen med finhakket oregano og sitronsaft, og krydre med salt og pepper.
Del avokadoene i to, fjern steinen og ta ut kjøttet. Mos det med en gaffel. Finhakk rødløk og chili og bland med avokadomosen. Smak til med salt og pepper. Fordel mosen på 4 tortilla, og brett dem sammen på midten.
Grill først maiskolbene til de får fin farge. Grill så kotelettene i 2–3 minutter på hver side til de er knapt gjennomstekte. Grill tortillaene forsiktig i ca. 2 minutter til de blir gylne.
Server maiskolbene med små klatter urtesmør sammen med koteletter og tortilla.