nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
2t
Deilig salat med svinefilet
nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
2t
Deilig salat med svinefilet
Når du først har stekt kjøttet på forhånd, mikser du sammen resten på et kvarter.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Renskjær fileten for fett og hinner. Brun svinefileten rundt det hele. Krydre med salt og pepper og stek den i ovnen ved 150° til kjernetemperaturen er 68°. La svinefileten avkjøles innpakket i folie. Dette kan forberedes kvelden før.
Bland sammen en pose salatdressingmiks med tilhørende ingredienser etter anvisning på pakken.
Del og ta steinene ut av avokadoene. Ta ut biter med en skje. Del rødløk og paprika i ringer. Pensle eller press sitronsaft over avokadobitene så holder de seg fine i fargen. Del osten i terninger og sprøstek baconet.
Skjær svinefileten i tynne skiver. Bland sammen salaten straks før servering og server dressingen til. Bagett eller annet brød er godt følge.