nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min
Fetaostbiffer med varm salat
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min
Fetaostbiffer med varm salat
Ikke legg for mange kjøttboller eller kjøttbiffer i pannen samtidig. Da begynner det å koke og temperaturen blir lav og stekeoverflaten grå.
DETTE TRENGER DU
PERSONERVarm salat
150g
1stk
0.25stk
1ss
Olivenolje(til steking)
150g
Linser(kokte, avkjølte)
2ss
40g
20stk
Oliven(sorte)
SLIK GJØR DU
Rør kjøttdeigen seig med salt. Tilsett finhakket løk, smuldret fetaost, finhakkede soltørkede tomater og egg. Krydre med pepper og form farsen til biffer.
Stek dem i olivenolje ved middels varme i ca. 3 minutter på hver side. Hold dem varme.
Skjær sopp i mindre biter og finsnitt løk og purreløk. Stek det mykt og blankt i olje.
Bland linser med de stekte grønnsakene. Smak til med salt, pepper, honning og eddik. Vend rucola og oliven i salaten.
Bland yoghurt og honning som serveres i en skål til biffene og salaten. Pynt med bønnespirer.