Fetaostbiffer med varm salat Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Fetaostbiffer med varm salat

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
20min

Fetaostbiffer med varm salat

Dette er deilige små biffer med fyll av soltørkede tomater og fetaost. Foto: Peter Kam

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

Ikke legg for mange kjøtt­boller eller kjøttbiffer i pannen samtidig. Da begynner det å koke og temperaturen blir lav og stekeoverflaten grå.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1.25ts
1stk
1stk
1klype(r)
1ss
Olivenolje(til steking)

Dressing

2dl
Yoghurt(gresk)
2ss
Honning(flytende)
1boks(er)

Varm salat

0.25stk
1ss
Olivenolje(til steking)
150g
Linser(kokte, avkjølte)
20stk
Oliven(sorte)

SLIK GJØR DU

  1. Rør kjøttdeigen seig med salt. Tilsett finhakket løk, smuldret fetaost, finhakkede soltørkede tomater og egg. Krydre med pepper og form farsen til biffer.

  2. Stek dem i olivenolje ved middels varme i ca. 3 minutter på hver side. Hold dem varme.

  3. Skjær sopp i mindre biter og finsnitt løk og purreløk. Stek det mykt og blankt i olje.

  4. Bland linser med de stekte grønnsakene. Smak til med salt, pepper, honning og eddik. Vend rucola og oliven i salaten.

  5. Bland yoghurt og honning som serveres i en skål til biffene og salaten. Pynt med bønnespirer.

Dette er deilige små biffer med fyll av soltørkede tomater og fetaost. Foto: Peter Kam

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN