Fiskepanne med tyttebær Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Fiskepanne med tyttebær

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
30min

Fiskepanne med tyttebær

Deilig fiskemiddag med kavring og tyttebær. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Bruk frossen eller fersk fiskefilet.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Fisk(filet i porsjonsbiler)
1.5ts
0.75dl

SLIK GJØR DU

  1. Vask og tørk fiskestykkene. Bland halvparten av saltet med strøkavringen og vend fisken i det.

  2. Vask og rens purreløk. Skjær purre og sopp i biter og stek det i smør i en stekepanne i noen minutter.

  3. Tilsett resten av saltet og ta grønnsakene opp fra pannen.

  4. Stek fisken i ca. 2 minutter på hver side i god varm panne i litt smør. Legg purre og sopp tilbake i pannen.

  5. Hell på fløten og strø over tyttebærene. La alt småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper.

  6. Server fisken straks, gjerne med kokte poteter.

Deilig fiskemiddag med kavring og tyttebær. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN