nivå
Lett
aktiv
4min
totalt
20min
Flyndrerulader i eplesaus
nivå
Lett
aktiv
4min
totalt
20min
Flyndrerulader i eplesaus
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
Finn fram din peneste stekepanne, som du kan sette direkte på bordet med de lekre ruladene i deilig saus.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rør sammen smør, de grønne urtene, sitronskall, sitronsaft, salt og pepper. Smør urtesmøret jevnt over flyndrefiletene og rull dem sammen. Fest med en tannpirker.
Kok opp eplemosten i en stekepanne, rør inn maisenna jevner, epleterninger og sitronsaft. Legg spetteruladene i sausen, legg lokk på stekepannen og damp fisken til den er akkurat gjennomkokt i cirka 4 minutter.
Server med frisk salat og kokte poteter til.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.no