nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Gresskarpasta med kantareller
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Gresskarpasta med kantareller
Herlig fargerik pastarett og en perfekt blanding av søtt og salt. Server gresskarpasta med kantareller og bacon. Bruk eventuelt tørket pasta.
DETTE TRENGER DU
PERSONER150g
Tagliatelle(fersk)
0.5pakke(r)
0.25stk
Gresskar(butternut)
1stk
1fedd
100g
Kantarell(eller annen sopp, renset )
1ss
1bunt
2ss
Kruspersille(hakket)
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 200°. Stek bacon i ovnen på bakepapir til baconet er sprøtt i ca. 10 minutter. Del bacon i biter.
Skrell gresskaret og del i tynne skiver med en potetskreller eller mandolin. Skrell og skjær sjalottløk i skiver. Skrell og finriv hvitløken.
Stek sopp i smør. Tilsett hvitløk og sjalottløk og stek det mykt på middels varme. Vend i spinaten og persille like før servering.
Kok den ferske pastaen myk etter anvisning på pakken. Legg gresskarstrimlene i pastavannet like før pastaen er ferdig kokt.
Bland pastaen med sopprøren og baconet. Server med salt og pepper.