nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Grønnsakspyd og kyllingvinger
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Grønnsakspyd og kyllingvinger
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
Barbecuemarinerte kyllingvinger og grønnsakspyd lager du raskt på grillen, og det smaker godt sammen med en sprø potetsalat.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rens løken og grønnsakene. Skjær i biter. Del lime i båter. Tre det på pinner. Press over limesaft og drypp over litt olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Vask og tørk kyllingvingene. Ha BBQ-sausen i en bolle og legg i kyllingvingene. Rør om slik at sausen dekker. Krydre med salt og pepper.
Grill vingene i 5–6 minutter på middels varme. Snu spydet av og til. Grill til sammen 3–4 minutter.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.no