nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min
Gulasj med bønner
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
30min
Gulasj med bønner
Denne gryten er rik på smak av blant annet karve. Bønnene erstatter kjøtt og gjør gryten mettende.
DETTE TRENGER DU
PERSONER3stk
2stk
1fedd
2stk
Paprika(grønn)
2ss
2ss
2ts
1boks(er)
1boks(er)
Brune bønner(eller hvite bønner)
1klype(r)
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Skrell poteter, løk og hvitløk. Skjær poteter i terninger og hakk løk og hvitløk. Rens paprika og skjær i terninger.
Stek grønnsaker i kjele med olje. Rør i tomatpuré og krydder. Tilsett buljong og knuste tomater og la gryten koke under lokk i ca. 15 minutter.
Skyll bønnene i kaldt vann og la dem renne av. Bland i suppen. Smak til med salt og pepper.
Server med crème fraîche som er smakt til med revet sitronskall. Brød er godt til.