nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min
Hamburgerrygg snadder
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
15min
Hamburgerrygg snadder
Hamburgerrygg snadder med pepperrot-yoghurt.
DETTE TRENGER DU
PERSONER150g
Skinke(hamburgerrygg i terninger)
75g
150g
150g
0.5ss
Olivenolje(til steking)
1skiver
0.5ss
Grønnsaksbuljong(velg fond)
1dl
1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)
Bladpersille(hakket)
SLIK GJØR DU
Rens og del rotgrønnsakene i terninger. Stek på høy varme i oljen, til grønnsakene får litt farge. Senk varmen, legg i løken og la den putre med i noen minutter.
Tilsett fond og vann og la syde under lokk til rotgrønnsakene mykner. Bland i hamburgerryggen, slik at den blir varmet opp. Smak til med salt og pepper. Bland yoghurt med pepperrot og server ved siden av. Pynt gjerne med hakket persille.