Kalvesnitzel med tomat og asparges
Kalvesnitzel med tomat og asparges
Deilig, lett kjøtt med gode grønnsaker.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bank skivene med kalvekjøtt lett. En snitzel er gjerne panert, men det kan også bare være en tynn skive kjøtt, slik som Brimi bruker her.
Ha smør i ei panne. Panna skal ikke være varmere enn at smøret ikke blir brent. Dryss litt salt og pepper på kjøttet, og stek 1 lite minutt på hver side. Kjøttet skal bli gyllenbrunt og fint. Skvis over litt lime på slutten av steketida.
Skrell aspargesen, og la den surre lett i samme panne som kjøttet.
Hakk opp tomatene, og skjær løken i ringer. Ha på litt salt, og surr dette godt på medium varme. Smak til med litt vineddik for syrlighet.
Legg kjøttstykkene på et fat, og fordel tomat og asparges over kjøttet. Pynt med friske spirer og urter.
Deilig, lett kjøtt med gode grønnsaker.
Foto: Mette Møller