nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
35min
Kjøttdeigbiffer med grønnsaker
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
35min
Kjøttdeigbiffer med grønnsaker
Litt sennep i kjøttdeigen gjør disse biffene supergode. Server med deilig og saus.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok mathvete/byggris etter anvisning på pakken og sett til siden.
Rør kjøttdeigen med sennep, finrevet løk, fløte, griljermel og egg. Ha i salt og pepper og form til fire biffer.
Bland eggeplommen med sennep og presset hvitløk. Ha i salt og pepper. Bland i rapsolje dråpevis under omrøring. Vend
i crème fraîche.Skrell og skjær gulrøtter i tynne skiver. Skjør løken i tynne ringer. Stek grønnsakene sammen med hvete i olje til grønnsakene begynner å bli myke. Smak til med fersk timian, sitronskall, kapers, salt og pepper.
Stek biffene på middels sterk varme cirka 3 minutter på hver side.
Server kjøttdeigbiffene sammen med grønnsakblandingen og ringle dressingen over. Noen skiver salte agurker er godt til.