Klissete kyllingvinger med soya og honning
Klissete kyllingvinger med soya og honning
GODT: Klissete kyllingvinger med soya og honning
Foto: Mette RandemDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skru stekeovnen på 250 grader. Ikke vent til den er varm med å gjøre resten.
Imens, bland soyasaus, honning, ingefær og hvitløk i en stor bolle.
Når kyllingvingene har bakt i ovnen i 20 minutters tid, ta dem ut. Ha dem i bollen med soyablanding, og resten av appelsinen og bland godt. Ha tilbake i langpanna og stek i 15-20 minutter til. Like før servering, dryss over sesamfrø og sesamolje.
Ha bakepapir i en langpanne. Gni kyllingvingene med salt, pepper og olje og legg dem i langpanna.
Del appelsinen i fire, press saften av to av båtene. Legg de utpressete båtene ved siden av.
Sett kyllingen inn i ovnen - det gjør ikke noe om ovnen ikke er helt varm ennå. Når ovnen har nådd 250 grader, skru ned temperaturen til 220 grader.
GODT: Klissete kyllingvinger med soya og honning
Foto: Mette Randem