nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min
Kotelett med løksaus
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min
Kotelett med løksaus
En rustikk og god hverdagsrett med koteletter. Vend kotelettene i glutenfritt mel hvis du ønsker det! Ta vare på potetrester! De er fine å steke dagen etter.
DETTE TRENGER DU
PERSONER4stk
Kotelett(à ca. 100 g)
0.5dl
200g
Potet(kokte)
6stk
2ss
Olivenolje(til steking)
1flaske
Øl(lettøl)
2stk
1ss
1klype(r)
1klype(r)
Til servering
2klype(r)
Kruspersille(finhakket)
SLIK GJØR DU
Tørk kjøttet og strø på salt og pepper. Vend kotelettene i mel. Skjær potetene grovt og skrell løken.
Varm opp en romslig stekepanne med 3 ss olje og stek kjøttet i ca. 2–3 minutter på hver side.
Tilsett resterende ingredienser og kok opp. La det småkoke under lokk i ca. 5 minutter. Smak til.
Strø på persille og server med kokte grønnsaker, f.eks. grønne bønner.