nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Koteletter med grønnsakmiks
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Koteletter med grønnsakmiks
En blanding av forskjellige rotgrønnsaker til koteletter er fristende, fargerikt og smakfullt.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skrell løk og grønnsaker. Finhakk løken, og skjær grønnsaker i pene små terninger. Stek grønnsaker og løk i smør i ca. 12 minutter. Tilsett fond fra flaske og gressløk. Strø på salt og pepper.
Hell alle ingrediensene til sausen i en kjele. Kok opp under omrøring. Kok sausen i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Stek eller grill kjøttet i smør noen minutter på hver side til kotelettene er akkurat gjennomstekt. Strø på salt og pepper. Bland grønnsakene med spinatblader.
Server kjøttet med grønnsakene og sausen, og drypp litt balsamicosirup rundt retten.