Koteletter med grønnsakmiks Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Koteletter med grønnsakmiks

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Koteletter med grønnsakmiks

Koteletter er ofte på tilbud, så kjøp og legg i fryseren. De kan ligge godt innpakket i ca. 6 måneder. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

En blanding av forskjellige rotgrønnsaker til koteletter er fristende, fargerikt og smakfullt.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Grønnsaksmiks

1stk
300g
2ss
Gressløk(hakket)
0.5ts
1klype(r)

Sennepssaus

2dl
0.5dl
1.5ss
Hvetemel(eller 1 ss maizena)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell løk og grønnsaker. Finhakk løken, og skjær grønnsaker i pene små terninger. Stek grønnsaker og løk i smør i ca. 12 minutter. Tilsett fond fra flaske og gressløk. Strø på salt og pepper.

  2. Hell alle ingrediensene til sausen i en kjele. Kok opp under omrøring. Kok sausen i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

  3. Stek eller grill kjøttet i smør noen minutter på hver side til kotelettene er akkurat gjennomstekt. Strø på salt og pepper. Bland grønnsakene med spinatblader.

  4. Server kjøttet med grønnsakene og sausen, og drypp litt balsamicosirup rundt retten.

Koteletter er ofte på tilbud, så kjøp og legg i fryseren. De kan ligge godt innpakket i ca. 6 måneder. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN