nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Koteletter med kryddersmør
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Koteletter med kryddersmør
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.9 (17 stemmer)
Kjøp gjerne nakkekoteletter. De er fettmarmorert og blir derfor ikke så lett tørre. Vanlige svinekoteletter er magrere, men må stekes riktig slik at de holder seg saftige. La fettet sitte på når du steker. Det gir smak til kotelettene og gjør dem saftige. Skjær heller bort fettet på tallerkenen, hvis du ikke vil spise det.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Tørk kotelettene godt og stek dem i varm panne i smør ca. 2 minutter på hver side. Trekk pannen av varmen og legg på lokk. La kotelettene stå ca. 5–10 minutter.
Del sopp i skiver, bønner i mindre biter og løk i båter. Stek sopp og grønnsaker i smør i panne til det er mørt, ca. 10 minutter.
Rør sammen ingrediensene til smøret og server det til kotelettene og grønnsakene sammen med eventuelt pasta, ris eller poteter.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.9 (17 stemmer)