Kremet rødkålsalat med granateple Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Kremet rødkålsalat med granateple

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Kremet rødkålsalat med granateple

SYRLIG SALAT: Prøv den som tilbehør til julens middager.

Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (8 stemmer)
En smakfull og lett syrlig salat med rødkål og kjerner av granateple som passer godt som tilbehør - gjerne til advents- og julematen.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.25stk
Rødkål(finsnittet)

Dressing

1stk
Sitron(saften)

SLIK GJØR DU

  1. Finsnitt rødkålen.

  2. Del granateplet ved å skjære et snitt rundt frukten på tvers. NB. Bare i skallet. Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene. Vær forsiktig så du ikke søler på klærne. Saften er nemlig vanskelig å få av.

  3. Rør sammen ingrediensene til dressingen. Ha i kålen og bland sammen. Dryss granateplekjerner over.

SYRLIG SALAT: Prøv den som tilbehør til julens middager.

Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.5 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN