Kveitesnitsel med grapefruktsalsa, hollandaise og mandelpotetmos
Kveitesnitsel med grapefruktsalsa, hollandaise og mandelpotetmos
DETTE TRENGER DU
PERSONERUrtehollandaise
SLIK GJØR DU
Skrell mango og grapefrukt. Skjær fruktkjøttet i små terninger. Bland sammen og smak til med salt og pepper. Sett til side.
Lag hjemmelaget hollandaise. Bland alle ingrediensene i en kjele og rør til det tykner på svak varme. Rør godt hele tiden og hold sausen varm i vannbad. Sausen må ikke koke. Tilsett urtene til slutt.
Skrell potetene og del i biter. Kok dem i lettsaltet vann til de er møre.
Mos potetene og tilsett melk til en passe fast mos. Smak til med salt og pepper. Rør inn litt smør og server potetmosen til fisken.
Bland mel, salt og pepper og vend fiskestykkene i det, så i sammenvispet egg og til slutt i griljermel. Stek snitslene i olje og smør på middels varme i 2–3 minutter på hver side.
Server kveitesnitslene med saus, salsa og ris eller poteter.