Kyllinggryte med sennep og estragon Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllinggryte med sennep og estragon

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kyllinggryte med sennep og estragon

Kyllinggryte med masse spennende smaker. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.5 (4 stemmer)
Smakfull gryte med dijonsennep og estragon. Server gjerne med nykokt ris.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
2dl
2ss
2stk
Paprika(gjerne i ulike farger)
1ts
Soyasaus(kinesisk)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær filetene i mindre biter. Strø på salt og pepper. Skyll og skjær purreløk i tynne skiver. Strimle kinakålen. Stek kylling og purre i olje i en gryte til kjøttet har fått litt farge. Vend i kålen mot slutten.

  2. Hell på vann, smuldret buljongterning og tilsett crème fraîche, sennep og estragon.

  3. La småkoke i 5–8 minutter.

  4. Jevn med maisennajevneren til passe konsistens. Smak til med soyasaus og pepper. Skyll, kjern ut og finstrimle paprika. Fordel det over gryten ved servering.

Kyllinggryte med masse spennende smaker. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.5 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN