nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllinggryte med sennep og estragon
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllinggryte med sennep og estragon
Smakfull gryte med dijonsennep og estragon. Server gjerne med nykokt ris.
DETTE TRENGER DU
PERSONER750g
1stk
0.5stk
2ss
2dl
1stk
Kyllingkraft (hønsebuljong)(terning)
1ss
1ts
2ss
Maisstivelse (Maizena)(brun jevning)
2stk
Paprika(gjerne i ulike farger)
1ts
Soyasaus(kinesisk)
SLIK GJØR DU
Skjær filetene i mindre biter. Strø på salt og pepper. Skyll og skjær purreløk i tynne skiver. Strimle kinakålen. Stek kylling og purre i olje i en gryte til kjøttet har fått litt farge. Vend i kålen mot slutten.
Hell på vann, smuldret buljongterning og tilsett crème fraîche, sennep og estragon.
La småkoke i 5–8 minutter.
Jevn med maisennajevneren til passe konsistens. Smak til med soyasaus og pepper. Skyll, kjern ut og finstrimle paprika. Fordel det over gryten ved servering.