nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw
En god grillmarinade gjør hele forskjellen, og spesielt hvitt kjøtt tar lett til seg pirrende smaker.
DETTE TRENGER DU
PERSONER10stk
Kyllingklubber(grillet)
SLIK GJØR DU
Kok opp rabarbra med sukker og hvitvin. Kok uten å røre i ca. 5 minutter. Sil av rabarbraen og hell saften tilbake i kjelen. Tilsett resten av ingrediensene og la koke i 5–10 minutter til en passe tykk glaze. Avkjøl.
Varm kyllingklubbene på grillen i 5 minutter på hver side. Legg på fat og pensle med rabarbraglaze.
Bland sammen ingrediensene til coleslawsalaten og smak til med salt og pepper.
Serveres med coleslaw, grillede tomater og potetbåter.