nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Kyllingpasta med chili
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Kyllingpasta med chili
Pasta kommer i mange morsomme fasonger, så her er det bare å velge og vrake. I stedet for pinjenøtter kan du bruke andre typer nøtter som du rister lett i tørr, varm panne.
DETTE TRENGER DU
PERSONER4stk
1ss
Smør(til steking)
1stk
Rød chili(ta mindre hvis du vil ha en mildere middag)
1dl
1ss
Kyllingkraft (hønsebuljong)(fra flaske)
1ts
1klype(r)
250g
2ss
400g
Pasta(kokt)
SLIK GJØR DU
Kok pasta etter anvisning på pakken
Strimle kyllingen og stek den raskt i smør. Rens chili for frø og hinner og del i biter. Ha i chili, crème fraîche, vann og kyllingfond med de stekte kyllingbitene.
La det småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kok opp bønner raskt i kokende, lettsaltet vann.
Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne.
Server kyllingen med kokt pasta og bønner. Strø over pinjenøtter og pynt evt med chili.