nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min
Kyllingsalat med couscous og rucola
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min
Kyllingsalat med couscous og rucola
Kos deg med kyllingsatal med couscous og rucola.
DETTE TRENGER DU
PERSONER4stk
4dl
Kyllingkraft (hønsebuljong)(vann + terning)
50g
1klype(r)
4dl
0.5ts
2stk
1stk
1pakke(r)
200g
1dl
Soltørkede tomater(hakket)
2dl
SLIK GJØR DU
Stek kyllingfileter i smør i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter. Strø på salt og pepper
Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg på lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.
Ta ut kjernehuset på epler og skjær dem i skiver. Del over rødløk og skjær hver halvdel i skiver. Grovhakk en pakke rucolasalat og bland med couscous, epler, løk og fetaost i biter.
Fordel salaten på fire tallerkener. Legg en kyllingfilet delt i to på hver tallerken. Rør hakkede soltørkede tomater i rømme og server som dressing til salaten.