Kyllingsalat med mango og chili
Kyllingsalat med mango og chili
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skyll salaten og la den renne godt av. Hakk chili. Gni kyllingbrystene med olivenolje, chili, ingefær, salt og pepper. Gjem litt chili til dekorasjon. La kjøttet marinere opptil et par timer.
Stek filetene i olje på middels sterk varme til de er gjennomstekt i ca. 5 minutter på hver side. La filetene hvile og del i skiver.
Skrell mango og skjør i fine fileter.
Skjær brødet i terninger og rist dem i tørr panne noen minutter på sterk varme til de blir sprø.
Finhakk gressløk og bland med kremosten. Smak til med salt og pepper.
Bryt salat i mindre biter og legg i tallerken. Legg på kylling, mango og brødkrutonger. Knus rosépepper og strø over. Fordel rucolablader over og hakket chili. Drypp på olivenolje og litt hvitvinseddik og rør om.
Server kyllingsalaten sammen med kremosten.