Kyllingsalat med mango og chili
Kyllingsalat med mango og chili Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min

Kyllingsalat med mango og chili

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min

Kyllingsalat med mango og chili

Skikkelig god sommersalat med mango, kylling, chili og frisk salat. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kylling som marineres i ingefær og chili gir god smak til salaten, som serveres med gressløkost som spennende tilbehør!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Gressløkost

250g
Kremost(naturell)
2dl
Gressløk(finhakket)
1klype(r)
1klype(r)
600g
Kyllingbryst(fileter)
1ss
Olivenolje(til steking)
4ss
Ingefær(revet)
1klype(r)
1klype(r)
2stk
Mango(modne)
5skiver
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skyll salaten og la den renne godt av. Hakk chili. Gni kyllingbrystene med olivenolje, chili, ingefær, salt og pepper. Gjem litt chili til dekorasjon. La kjøttet marinere opptil et par timer.

  2. Stek filetene i olje på middels sterk varme til de er gjennomstekt i ca. 5 minutter på hver side. La filetene hvile og del i skiver.

  3. Skrell mango og skjør i fine fileter.

  4. Skjær brødet i terninger og rist dem i tørr panne noen minutter på sterk varme til de blir sprø.

  5. Finhakk gressløk og bland med kremosten. Smak til med salt og pepper.

  6. Bryt salat i mindre biter og legg i tallerken. Legg på kylling, mango og brødkrutonger. Knus rosépepper og strø over. Fordel rucolablader over og hakket chili. Drypp på olivenolje og litt hvitvinseddik og rør om.

  7. Server kyllingsalaten sammen med kremosten.

Skikkelig god sommersalat med mango, kylling, chili og frisk salat. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN