Laksepakker
Laksepakker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Laksepakker

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Laksepakker

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.3 (34 stemmer)
Laksepakker er morsomt å servere. Laks får du til en god pris, den frosne varianten er grei å bruke.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
8stk
Potet(kokt)
4stk
Laks(fileter)
1ts
1ts
Svart pepper(Sitronpepper)
4stk
1stk
Sitron(i båter)
1ss
1ss
Smør(til folien)

SLIK GJØR DU

  1. Vask laksefileten og tørk den godt. Del i porsjonbiter.

    Lag fire ark med aluminiums-folie, som pensles med smør. Del poteter i biter eller skiver og legg oppå folien. Legg på laksen og strø på salt og pepper.

    Rens og skjær purre i ringer og gulrøtter i tynne staver. Legg grønnsakene over laksen. Press over sitronsaft og legg en klatt crème fraîche på hver laksepakke. Brett sammen folien til en tett pakke. Sett pakkene på en steke-plate.

    Bak laksen midt i ovnen 200° i ca. 30 minutter. Når fisken er ferdig stekt serveres pakkene
    med en ekstra klatt crème fraîche, sitronbåt og frisk dill.

    Server gjerne retten med flatbrød eller noen ekstra poteter.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.3 (34 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN