Laksespyd med mango og chipotle
Laksespyd med mango og chipotle Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Laksespyd med mango og chipotle

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Laksespyd med mango og chipotle

Marinerte laksespyd servert med chilisaus og mangosalsa av rødløk, mango, lime, grønn jalapeno og fersk koriander. Server med tortillabrød og salat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Krydret laksespyd med mango og chilisaus. Server dem med varme tortillas.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Til servering

1pakke(r)
500g
Laks(filet)
2stk
Lime(skall av 2 lime og saft av 1 lime)
1ts

Chilisaus

1ts
Tabasco chilisaus(evt. chipotlepasta)

Salsa

1stk
Lime(saften)
500g
Mango(fryste - evt. 2 ferske)
1stk
Jalapeño(grønn)
1klype(r)
Koriander(smak til )

SLIK GJØR DU

  1. Bland finrevet limeskall, saft, honning og olje. Skjær fisken i 3 cm store biter og bland med marinaden.

  2. Bland krydder og salt. Strø det over fiskebitene. Tre dem på bløtlagte grillspyd.

  3. Legg grillspydene på en oljet stekeplate og stek dem ved 225° i ca. 15 minutter.

  4. Lag salsa. Finhakk løken og bland den med limejuicen. Skjær mango og jalapeno i småbiter og bland det med løk og koriander.

  5. Bland chilisausen. Server den med spydene, salsa og kreps.

Marinerte laksespyd servert med chilisaus og mangosalsa av rødløk, mango, lime, grønn jalapeno og fersk koriander. Server med tortillabrød og salat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN