nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min
Lam med gremolata og salat med ostetoast
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min
Lam med gremolata og salat med ostetoast
Bruk friske krydderurter når det er sesong, og bland den urten du foretrekker i salaten. Foretrekker du en mer nøytral ost, kan geitosten erstattes med mozzarella.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Legg åtte spyd i vann i ½ time.
Bland ingrediensene til gremolataen i en bolle, og sett til side.
Skyll og tørk hjertesalaten, og riv den i små biter. Rør sammen dressing av olivenolje og sitronsaft, og smak til med salt og pepper. Vend salat og timian med dressingen, og anrett på fat.
Skjær nektariner i båter, og pensle med olje.
Sett kjøttbitene på spyd, pensle med olje og grill ca. 6 minutter rund det hele. Grill nektariner ca. 2 minutter på hver side.
Pensle bagettskivene med, olje og grill dem sprø på begge sider. Legg en tykk skive ost på hver, og grill til osten begynner å smelte.
Legg ostetoasten på salaten sammen med grillede nektariner. Fordel gremolata over lammebitene og server sammen med salaten.