nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Lun brokkolisalat med ost
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Lun brokkolisalat med ost
Spennende bruk av korn i salat. Korn både metter og gir noe å tygge på.
Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt / Synøve DreyerSpennende bruk av korn i salat. Mathavre både metter og gir noe å tygge på. Du får mathavre i mange dagligvarebutikker i hyllene med glutenfri produkter. Brokkoli og salatost smaker deilig sammen med kornet.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok havre i buljong, som anvist på pakken. Hell av buljongen, og rør inn litt smør.
Skjær brokkoli i biter og hakk vårløken. Legg brokkolien i kokende, lettsaltet vann og la den koke i ca. 3 minutter. Hell av vannet og bland med kokt havre, vårløk og finhakket hvitløk.
Anrett på fat og fordel ost og grovt hakkede nøtter over.
Bland dressingen, og la den stå og trekke noen minutter før den serveres til salaten.
Spennende bruk av korn i salat. Korn både metter og gir noe å tygge på.
Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt / Synøve Dreyer