Lun sommersalat
Lun sommersalat  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Lun sommersalat

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
25min

Lun sommersalat

Lun sommersalat med couscous, balsamicoeddik, avokado, spinat, egg og røkt laks. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Couscous er semule laget av durumhvete. Couscous er forkokt og derfor lett å bruke. Følg bruksanvisningen på pakken.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Dressing

2ts
Sennep(fransk)
0.5ts

SLIK GJØR DU

  1. Kok opp vann og buljongterning. Tilsett couscous og kok uten lokk i cirka 12 minutter. Rør litt smør, balsamicoeddik og salt i den kokte couscousen.

  2. Hardkok eggene i cirka 8 minutter, avkjøl, ta av skallet og del i båter.

  3. Skjær laksen i tynne skiver. Rens og skjær løk i skiver. Del avokadoen og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet i biter med en liten skje.

  4. Vend spinat, laks, løk og avokado i couscousen og legg blandingen på et stort fat. Legg på eggbåter.

  5. Rør sammen yoghurt, litt salt og sennep og smak til. Server dressingen ved siden av salaten.

Lun sommersalat med couscous, balsamicoeddik, avokado, spinat, egg og røkt laks. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN