nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Meksikansk pytt i panne
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Meksikansk pytt i panne
Ta en grønn dag, og lag en vegetarisk middag som både smaker og metter.
DETTE TRENGER DU
PERSONER500g
1ss
Nøytral matolje(til steking)
1stk
Rød chili(strimlet)
2ss
1klype(r)
2stk
0.5stk
400g
400g
4stk
2ss
Yoghurt(gresk)
SLIK GJØR DU
Skrell og del potetene i biter. Kok dem nesten ferdig i lett saltet vann. Ta potetbitene opp, og la dem tørke på kjøkkenpapir. Stek dem i olje med chili, tacokrydder og salt.
Skjær avokadoene i biter, og press over limesaft.
Skyll de svarte bønnene, og hell vannet av maiskornene. Bland poteter, bønner og mais, og la det bli varmt.
Stek eggene.
Varm brødene i panne og skjær i snipper.
Strø avokado over pytt-i-pannen, og server med stekt egg og yoghurt.