Okonomiyaki  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Okonomiyaki

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Okonomiyaki

Dette er en slags japansk omelett eller pytt-i-panne, og «okonomi» betyr «bruk hva du vil». I denne oppskriften er det både kål, gulrøtter, bacon og reker. En enkel rett med masse spennende smaker!

Foto: møl

Inneholder

Egg
Gluten
Skalldyr
Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.5 (9 stemmer)
Dette er en slags japansk omelett eller pytt-i-panne, og «okonomi» betyr «bruk hva du vil». I denne oppskriften er det både kål, gulrøtter, bacon og reker. En enkel rett med masse spennende smaker!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Dressing

Majones(serveres sammen med dressingen)
0.5stk
2stk
Gulrot(revet)
2stk
Vårløk(hakket)
3stk
Tabasco chilisaus(noen dråper, smak til)
6skiver
1klype(r)
Tunfisk(tørket , bonitoflak, kan sløyfes)
1klype(r)
Reker(pillede)

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen alle ingrediensene unntatt reker, bacon og tørket tunfisk(bonitoflak). 

  2. Ha litt olje i en stekepanne og legg i baconskivene. Press røra godt oppi, og stek på medium varme. Snu når røra begynner å sette seg. 

  3. Topp med bonitoflak, hvis du har det, og pillede reker. 

  4. Rør sammen østerssaus, ketchup og Worcestersaus. Server med sausen og litt god majones. Vårløk er fin pynt!

Dette er en slags japansk omelett eller pytt-i-panne, og «okonomi» betyr «bruk hva du vil». I denne oppskriften er det både kål, gulrøtter, bacon og reker. En enkel rett med masse spennende smaker!

Foto: møl

Inneholder

Egg
Gluten
Skalldyr
Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.5 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN