Orientalske koteletter og bulgursalat
Orientalske koteletter og bulgursalat
DETTE TRENGER DU
PERSONERBulgursalat
SLIK GJØR DU
Legg fire spyd i vann i ca. ½ time.
Pisk sammen ingrediensene til marinaden, og fordel den over kotelettene. La det ligge i minst 10 minutter.
Fjern stein og skall på mangoen. Skjær mangokjøttet i 8 biter. Skjær rødløken i båter. Sett mango og rødløk på spyd og pensle med litt olje.
Kok bulgur etter anvisning på pakken og avkjøl. Skjær agurken i små terninger. Rens chili for frø og hinner og finhakk.
Bland bulgur sammen med agurk, chili og finhakket koriander. Rør olje, honning og sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Bland dressingen med bulgursalaten. Smak til med salt og pepper.
Grill kotelettene i ca. 5 minutter på hver side alt etter tykkelse. De skal være akkurat gjennomstekte.
Legg mangospydene på grillen når kotelettene nesten er ferdig grillet. Grill dem i ca. 2 minutter på hver side.
Server de grillede kotelettene med mangospydene og bulgursalaten.