Pasta med laks i ingefærsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Pasta med laks i ingefærsaus

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min

Pasta med laks i ingefærsaus

Pasta med laks i ingefærsaus av hvitløk, fersk ingefær, matfløte, matyogurt, babyspinat og hakket gressløk. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4 (7 stemmer)
Dette er gode råvarer til en enkel rett med mye smak.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Pasta(båndspagetti)
400g
Laks(filet, uten skinn og bein)

Ingefærsaus

50g
Ingefær(fersk, ca. 5 cm)
1pose(r)
Spinat(babyspinat)
1ts
2ss
Gressløk(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær laksefileten i store terninger.

  2. Bland hvitløk, ingefær, fløte og yoghurt og kok til det tykner, 10–15 minutter.

  3. Bland inn spinat og laks. Kok sausen videre til laksen er kokt, cirka 3 minutter. Smak til med salt og pepper.

  4. Kok pastaen etter anvisning på pakken mens sausen koker.

  5. Anrett pastaen på fat og hell sausen over. Dryss gressløk over til slutt.

Pasta med laks i ingefærsaus av hvitløk, fersk ingefær, matfløte, matyogurt, babyspinat og hakket gressløk. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN