Rekesalat med bulgur og sennepsdressing Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Rekesalat med bulgur og sennepsdressing

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Rekesalat med bulgur og sennepsdressing

Salat med reker, asparges, egg og papaya med bulgur er en spennende mettende salat som smaker utmerket på sommeren Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.5 (1 stemmer)
Reker, asparges, egg og papaya i skjønn forening med bulgur gir en nydelig salat.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Saus

2dl
Yoghurt(matyoghurt)
1ss
Sennep(søt)
0.5dl
0.5stk
1stk
2stk
Egg(hardkokte)
250g
Reker(med skall)
1stk
2ss

SLIK GJØR DU

  1. Surr bulgur i olje uten at det tar farge. Tilsett vann og buljongterning. Rør til den løses opp. Ta det av varmen og la det svelle under lokk i cirka 5 minutter.

  2. Bryt av nederste delen av asparg-esen. Del den i biter. Forvell aspargesen i kokende vann i ca. 5 minutter. Kok ertene et par minutter.

  3. Riv salat i biter og bland sammen. Del egg i båter. Skrell rekene.

  4. Del papaya, ta ut kjernene og del i biter. Dynk papaya med limesaft.

  5. Legg opp bulgur sammen med dill, asparges og erter på salat­bladene. Topp med eggebåter, reker og papaya.

  6. Bland sammen sausen og smak til. Server den til salaten med godt brød.

Salat med reker, asparges, egg og papaya med bulgur er en spennende mettende salat som smaker utmerket på sommeren Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk
Skalldyr
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN