Rissalat med bacon
Rissalat med bacon Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Rissalat med bacon

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Rissalat med bacon

Spennende og mettende salat med ris, bacon, grapefrukt og vårløk. Toppet med hjemmelaget dressing med smak av hvitløk og sitron. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)
Bruk rester av kokt ris i en salat eller kok en porsjon hurtigris, som du bruker i denne salaten. Bruk gjerne kinakål i salat. Den er sprø og god og har lang holdbarhet i kjøleskapet.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3dl
Jasminris(kokt)
4stk
1stk
Kinakål(eller hjertesalat)
150g
1pose(r)

Dressing

2dl
Yoghurt(naturell)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen dressingen og smak til.

  2. Del bacon i biter og stek dem sprø.

  3. Skrell og skjær grapefrukt i båter, og skjær bort hinnene og alt det hvite.

  4. Riv salat i biter. Del tomater i båter. Skyll vårløken og skjær fine ringer.

  5. Bland alle ingrediensene sammen med dressingen. Strø over baconterninger, og server salaten med ferskt brød.

Spennende og mettende salat med ris, bacon, grapefrukt og vårløk. Toppet med hjemmelaget dressing med smak av hvitløk og sitron. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

1 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN