nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Salade Niçoise med kongekrabbe
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Salade Niçoise med kongekrabbe
Dette er salaten å servere når noe skal feieres. Den klassiske franske salaten lages med ansjosfileter, men vi har erstattet disse med kostelig kongekrabbe. Luksus!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Visp sammen dressingen og sett den til side.
Hardkok eggene, ca. 9 minutter. Avkjøl, skrell dem og skjær dem i båter.
Kok bønnene i lettsaltet vann i 2 minutter. Avkjøl dem i iskaldt vann og del dem i to.
Strimle salaten grovt. Skjær tomatene i båter, agurken i halve skiver. La oliven og kapers renne godt av. Rens og skjær paprikaen i terninger og løken i tynne skiver.
Bland alt på et stort fat og legg stykker av kongekrabbe på toppen. Drypp dressing over og server hvitløkbrød til.