Salat med kylling og bulgur Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min

Salat med kylling og bulgur

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
30min

Salat med kylling og bulgur

Salat med kylling, spinat, stekt rødløk, bacon og bulgur. Server med deilig dressing av blåmuggost. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Bulgur er mathvete laget av durumhvete, som forkokes, tørkes og knuses. Bulgur er næringsrikt og metter godt i salater.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Dressing

75g
Blåmuggost(eks. Selbu Blå)

SLIK GJØR DU

  1. Kok bulgur som anvist på pakken. Strimle baconet og sprøstek det i en tørr, varm stekepanne. La det renne av på et kjøkkenpapir.

  2. Bank ut kyllingfiletene med hånden. Strø på salt og pepper. Stek filetene i smør 4–5 minutter på hver side.

  3. Skjær løk i tynne skiver, kok bønner eller sukkererter lett og avkjøl i kaldt vann. Bland sammen bulgur, bønner, løk og spinat på et stort fat. Skjær kyllingen i skiver og legg oppå. Strø over bacon.

  4. Mos ost med en gaffel og bland med lett crème fraîche. Dryss på bønnespirer til pynt. Server dressingen til og gjerne med godt brød.

Salat med kylling, spinat, stekt rødløk, bacon og bulgur. Server med deilig dressing av blåmuggost. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN