Salat med pulled pork
Salat med pulled pork
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Varm opp ovnen, og tilbered pulled pork etter anvisning på pakken. La kjøttet avkjøles litt, og del det i mindre biter med to gafler.
Kok opp vann i en kjele. Dypp brokkolihodet i vannet mens du holder i stilken. La hodet bli i vannet i ca. 1 minutt, ta det opp og avkjøl i kaldt vann.
Rens bønner og skjær i biter. Legg bønnene i kokende vann et par minutter. Hell vannet av og la bønnene dampe seg tørre. Skjær brokkoli i små buketter, og bland dem og bønner i en bolle.
Rist pinjekjerner gylne i en tørr, varm panne, og legg dem på kjøkkenpapir.
Skjær bacon i strimler, og stek dem gylne i pannen. Ta dem opp, og bland baconbiter med brokkoli og bønner. Rør litt av dressingen med det grønne, og bland den med pulled pork og hakket persille.
Pynt salaten med ost og ristede pinjekjerner. Server resten av dressingen ved siden av.